Meer struktuur in wanneer ek post

Met die belangstelling wat julle wonderlike mense sover toon het ek gedink om bietjie meer struktuur in te bring. Deels sodat ek nie uitbrand nie, ek het my gesinstyd nodig, en deels om meer in diepte te kan gesels oor goed.

Van nou af gaan ek die posts per week maak. Ek gaan probeer om dit so dag of twee uitmekaar te maak.

So as julle ‘n onderwerp het waaroor julle wil hê ek moet gesels, laat weet my of los ‘n comment op hierdie post.

Verder, dankie vir die van julle wat my gedagtes ‘share’ op sosiale media. Ek sê nie dankie namens myself nie maar die privaat boodskap hier en daar van mense wat kon baat vind by iets wat ek gesê het.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s